Angelique Pottuit

Home / Angelique Pottuit

Als liefhebber van de Krimpenerwaard én recreatief wandelaar, zocht ik een paar jaar geleden al naar een vereniging om mij bij aan te sluiten. Heel verbaasd was ik dat in zo’n prachtig gebied als dit een wandelvereniging ontbreekt, ondanks de vele initiatieven en wandelknooppunten. Het zou toch prachtig zijn om in dit gebied een vereniging te hebben en de Krimpenerwaard ook landelijke meer bekendheid te geven. Geïnspireerd door een cursus gastheerschap van de Krimpenerwaard heb ik samen met vier anderen de stoute schoenen aangetrokken en nu gaan we echt van start. Natuurlijk hopen we dat jij ook lid wordt en nog meer gaat genieten van onze buitengewoon mooie omgeving en haar gastvrije inwoners!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.