Sponsoring

Sinds 11 april jl. is de wandelsportvereniging ‘Op Stap’ opgericht. Een jonge vereniging die wandelen wil stimuleren.
Uiteraard met aandacht voor het gezondheids- en het recreatieve aspect.

Ons doel is zoveel mogelijk mensen te motiveren om de wandelschoenen aan te trekken en met anderen in de buitenlucht te genieten van de Krimpenerwaard.

Natuurlijk kunnen we onze doelstellingen niet realiseren als we daarbij niet geholpen worden door het bedrijfsleven d.m.v. sponsoring.

Hieronder hebben wij de mogelijkheden op een rijtje gezet:

€ 75

Vermelding van uw bedrijfsnaam/logo op onze website met daarbij een doorlink naar uw site.

€ 250

Idem als hiervoor + vermelding op de flyers en het plaatsen van een vlag bij de jaarlijkse evenementen

€ 500

Idem als hiervoor + 1 tocht wordt vernoemd naar uw bedrijf.

Neem contact op met een van onze bestuursleden om de mogelijkheden te bespreken!

Streekfonds
Logo-Rabobank
Naamloos-1
Schermafbeelding 2017-12-07 om 22.06.59
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.