Zondag 1 mei: inschrijving Stertochten van start gegaan

Home / Blog / Nieuws / Zondag 1 mei: inschrijving Stertochten van start gegaan

Tijdens de Stertochten brengen groepen wandelaars in estafette hun provincievlag naar Nijmegen. De tochten gaan op zaterdag 9 juli allemaal tegelijk van start bij de twaalf provinciehuizen van ons land en eindigen op 17 juli in Nijmegen. Daar wordt dan de jubileumweek van de 100ste Vierdaagse geopend met een feestelijke Parade. De organisatie van de Stertochten is in handen van regionale vrijwilligers van KWBN, bijgestaan door aangesloten lidorganisaties.

Iedereen kan meedoen aan de Stertochten, maar het aantal deelnemers per provincie en per etappe is beperkt, variërend van 25 tot maximaal 100 deelnemers per dag. Het is dus belangrijk dat wandelaars die mee willen doen, zich vanaf 1 mei zo snel mogelijk inschrijven. 

Op www.kwbn.nl hebben we twee pagina’s ingericht:

1. Informatie op de Stertochten
2. Overzicht van alle etappes per provincie + inschrijven

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search